2012. július 12., csütörtök

Seronsztón szereti...

.
... a hosszú szőke haját. Szereti a francia manikűrt, és a műkörmeit. Szereti a csinos ruhákat. A csajos dolgokat. Szereti a mutatós sminket az arcán.  Szereti ha barna a bőre, ám fél a napsütés káros hatásaitól, így hát nem napozik. Szereti a lábát, a hosszú combjait. Szereti a nagylábujja körmének formáját. Szereti, hogy puha és bársonyos a bőre, a Férj számtalanszor mondta már, hogy olyan finom bőre van, amilyen keveseknek. Szereti amikor hanyatt fekszik az ágyon, és a szeméremdombja kiemelkedik. Szereti mikor a Férj finoman belemarkol. Szereti a lapos, már szinte kamaszlányos hasát. Szereti az apró melleit, amelyet nem tart melltartó, soha. Szereti, ha a mellbimbója szinte átszúrja a pólóját. Szereti a tarkóján libegő szőke piheszerű hajtincseket, mikor felfogja a haját, és tükörből megnézi magát hátulról. Szereti a szeme zöld színét, szereti a tekintetét, akárcsak egy kíváncsi kis rókáé, huncut, ha a lelkében béke  van.


Szereti ami a fejében van, az agyát. A kimeríthetetlen kutat, a lehetőségek végtelen tárházát. Szereti, hogy egyensúlyban van benne a jó, és a rossz, és szereti, hogy a rosszat sem gyűlöli magában, mert kell az egyensúly. Szereti amikor nevet, és szereti ha nyugodt. Szereti a nyüzsgést, és szereti  a vidámságot. Szeret sírni is, mert az olyan lélekmosó tevékenység.
Szereti, hogy alapjában jó szívű, ám óvatos.
Olykor szereti, hogy magányos. Hogy vannak utak, amelyeket egyedül kell végigjárnia.
Szereti a fantáziáját. Hogy egy adott szituációt ezerféleképpen tovább tud gondolni. Hogy pislákol benne némi tehetség, ami talán egyfajta választ ad a: "minek is vagyok én itt?" kérdésre.
Seronsztón szereti, és büszke arra, hogy jó anya. Jó háziasszony, kitűnő szakácsnő. Szereti, hogy jó az ágyban, és hogy orálisan is bátor. Szexuális viselkedése kiszámíthatatlan, a Férj nem tudhatja: kurvát, vagy szende szűzlányt kap este?

Seronsztón szereti, hogy még csak  43 éves.

(a következő bejegyzésből kiderül, hogy mit nem szeret Seronsztón)


2 megjegyzés:

  1. :-)) nahát, én kerekebb és rövid szőke, de sok minden stimmel

    VálaszTörlés
  2. :)) Nyilván valahol egyformák a 43 éves nők.

    VálaszTörlés