2012. július 18., szerda

Bejegyzés, amelyből kiderül...

...hogy Seronsztón mit nem szeret. Ezzel gyorsan akar végezni, mert nem akarja emlékeztetni magát arra, hogy mi is az, amit nem szeret. Sem magában, sem a világban.

Seronsztón nem szereti a mentális dilijeit. De még mennyire nem! Mint a kiköpött rágó a cipőtalphoz, úgy ragadt rá valamikor Seronsztónra a hepp, és most már szabadulna nagyon. (pölö erre is van ez a blog.)
Seronsztón nem szereti ha hülyének nézik, mert nem az. Seronsztón nem jogosan nem szereti a hazugságot, mert olykor beleesik ő is, hogy hazudnia kell, bár az utóbbi időben (években mérjük, jó?) nem szokott. Nagyon odafigyel erre.
Seronsztón nem szereti, hogy olykor gyáva, és kishitű. Ez utóbbi főleg idegesíti, és szívesen menne oda, ahol az önmagunkba vetett hitet osztják. Persze Seronsztón tudja: azt nem venni kell, de még csak nem is sorban állni kell érte, hanem önmagunk előtt ki kell érdemelni. Kvázi: tégy Seronsztón, aztán megjön a hit is. Ahogy Zorba mondta: kezdj el táncolni, aztán majd lesz zene is.
Seronsztón nem szereti ha valaki túl sokat beszél, és annak sok az alja. Alapból nem szereti, ha valaki feleslegesen szárítja a szája belsejét.

Seronsztón nem szereti, hogy csontos a lába. Mert a párnás, húsos lábfej, sokkal szebb.
Nem szereti a combján, az un. forgójánál, a szülések következtében kialakult "bricsessz"-t. A csontok szétcsúsztak, a lába vékony maradt Seronsztónnak, és a popsija két oldalán, ott  szélesedik ez az "izé".
Seronsztón nem szereti a mellkasa csontosságát sem, alapból nem szereti, hogy sovány. Elférne rajta 6-8 kiló, hogy olyan gusztusos legyen, mint a többi nő. Seronsztón jól tudja leplezni a soványságát a ruháival. Seronsztón tudja: nincs a világon olyan nő, aki elégedett lenne magával, és ez alól ő sem kivétel.
Ám ahogy az idő eltelt, ettől függetlenül, sokkal rugalmasabban kezeli a bőre petyhüdését,  a barna szeplőket a kézfején, amiről már említést tett, és azokat a mély ráncokat, amelyek az arcán láthatóak.
Vett is príma niveavizázs pjúrendnacsörelsz krémet, hátha. Pontosan tudja, hogy ez is hit, meg a rövidlátás kérdése. Szemüvegben sosem vizslatja magát a tükörben, mert lehet, hogy Elm utcai sikongás lenne belőle.

Seronsztón nem szereti a lustaságát. Hogy reggelente úgy megy bevásárolni, hogy egyetlen gramm festéket sem tesz magára, és csak felcopfozza a haját, felránt egy farmert, pólót, papucsot, és így klaffog el a boltba. A boltos kisasszonyok néznek is nagyot, amikor más dolga is lévén, kidekorálja magát, de előtte beugrik a reggeli bevásárlást elintézni. Seronsztón nem szereti, hogy smink nélkül nem lehet azt mondani rá: természetes szépség.

Annyi mindent nem szeret még, nehéz is lenne felsorolni. Nem az időnek van híján, hanem nem akarja. Egyáltalán, a "nem" szót nem szereti.
Az "igen". Az mennyivel dallamosabb, mint a pattogó "nem".

Seronsztón úgy döntött: marad az "igen"-nél.
Minden területén az életnek.

De Seronsztón sok minden elhallgat. Azt a sok mindent, amit nem szeret.
Pssszt...titok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése