2012. július 10., kedd

Következő bejegyzés, amelyből kiderül...

...hogy Seronsztónnak milyen gondolatok járnak a fejében az utóbbi időben.

Seronsztón folyton csak keresgéli magát.
Seronsztón folyton csak a múltban kotorászik, és azt a Seronsztónt keresi, aki volt valamikor.
Ma Seronsztón rájött, hogy öreg hiba hátrafelé nyúlkálni, mi lenne, ha Seronsztón azon dolgozna, hogy görcsök nélkül olyan lenne, amilyen, ki tudja, lehet, hogy a jelenleginél, és a réginél egy sokkal érdekesebb, élvezhetőbb Seronsztón bújna elő?
Seronsztón, tipikusan az az ember, akinek ezer, meg ezer terve van. Fejben. Ja.
A megvalósításhoz a frász se tudja, hogy mi kéne, talán némi "akarom" úgy igazán, ahogy mondani szoktam, gyomorból.
Seronsztón a hétvégén a magánéletét fésülte át, és próbálta rendbe tenni, ezzel együtt a saját világát, az eredmény egyenlőre 80%-os.
Itt volna ám az ideje, hogy Seronsztón ne azon rinyáljon, amin nem kéne, hanem a fejében kavargó terveket valóra váltsa, és vegye már tudomásul, hogy az életben a sikereket nem adják ingyen. Aztán, arról is leszokhatna már igazán, hogy ne a sikert hajszolja, hanem azokkal a dolgokkal foglalkozzon, amit szeret, mert ha ezeket csinálja, akkor akár melléktermékként a siker is megérkezhet.
Csak így szabad gondolkodnia.
Szedjük listába:
- Szeretné folytatni az írást. Na nem úgy, ahogy eddig, hanem felülről látva a dolgokat, mert ha belülről látja/érzi át, amit ír, abba olykor beledöglik. Ha sikerül ezt létrehoznia, akkor még a végén igaza lesz B-nek, hogy a humor lesz az erőssége, mert utólag, és kivülről bizony, nem esik nehezére a maga csípős módján, némi öniróniával szemlélni a dolgokat.
Seronsztón már unja a drámakirálylány szerepet. Nem neki találták ezt ki, a franc se tudja, mikor húzta fel ezt a gúnyát.
Persze, van olyan történet a fejében, ami meglehetősen drámai, de azt majd elteszi azokra az időkre, amikor majd annak lesz itt az ideje. De nem most.
- Szeretne tudatosan élni. Nem csak bele a világba, az érzései által vezérelve, hanem Élni szeretne. Nyilván, ahhoz az szükségeltetik, hogy kiszakadjon a virtualitásból, tehát, mérsékelje a gép előtt ülést. Ezt az utóbbi pár napban gyakorolta, és nem esett nehezére.
- Szeretne meggyógyulni. Ezt nem taglalja bővebben, mert ki kell dolgoznia egy TERVET.
Nyilván, segítséggel könnyebb lenne, de ha nincs, akkor nem marad más, mint egyedül.
- Több időt szeretne szánni a külsejére, mert nem elég nyihogni, tenni is kéne, és ami a legfontosabb, az ÖNKÉPÉT, amit belül lát magáról, és a tükörben, kissé ÁTFORMÁLNI. Több pozitív előjelű dolgot látni magán, és kevesebb negatív előjelűt.
- Mozogni is szeretne. Kezdte ezt két napja a kutyával, és keresi még azt, ami neki való lenne.
- És ami a legfontosabb: ne legyen ott, ahol neki nem jó. Ha nem érzi jól magát valahol, ne kényszerítse rá magát. (itt nem a magánélet értendő) Ha nincs kedve valakivel kapcsolatban lenni, akkor ne legyen. Joga van ezt megtenni, udvariasan, nyilván, minden surmóság nélkül.


Jaj, milyen kis cuki ez a Seronsztón! Édes aranypofa, milyen szépen eltervezi mindezt! Majd kíváncsi leszek, mennyi kitartása lesz hozzá, mert hogy azért  nem állt kétszer sorban, az biztos! De ne legyünk negatívak, bízzunk Seronsztónban, és alaposan rúgjuk seggbe, ha fel akarja adni! Mert Seronsztónnak olykor kell a fenékbe billentés, őt már csak ilyen fából faragták.
Persze, azért szeretjük Seronsztónt. A hibáival, és jó dolgaival egyetemben. Mert olyan kis elesett tud lenni olykor, de ha kell, kimereszti az oroszlánkörmeit.
Kíváncsi vagyok, vajon hogy rendezi tovább a dolgait.
Majd beszámolok. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése