2012. október 29., hétfő

Hát, tudjátok...

...Seronsztón most egészen jó periódusát éli.
Köszönhető ez annak a mélyreható válságnak, ami úgy kirángatta a depiből, hogy szinte nyom nélkül eltűnt a parájának egy része, szóval azért ha szar is volt, mégis hálás lehet a férjnek, hogy jól megtiporta, hiszen ha az nem lett volna, mármint a tiprás, akkor egy megregulázott Seronsztónnal szegényebb lenne a világ, mert most mindenféle erőfeszítés nélkül megregulázott viselkedésű lett.
Mintha a hormonokat szétfútta volna egy ciklon, és a helyére rendezte volna, Seronsztón mondja nektek, hogy egy hatalmas érzelmi kavarodás, olykor csodákat tud tenni.
Aztán meg van egy fal, amelynek napokon keresztül nekidőlt Seronsztón, A. nélkül nem ment volna, és Seronsztón, sőt a férj is sokat köszönhet neki, mert mindig pontosan tudta, hogy mit kell mondania ahhoz, hogy Seronsztón, sőt a férj is másként lásson bizonyos dolgokat, és helyzeteket
De ne akarjatok magatoknak olyan regulát, mint amilyent ő kapott. Próbáljatok meg anélkül rendet csinálni odabent.
Egyébként meg kívánok mindenkinek egy falat. Hogy a fejét nekiverje, ha nem tud viselkedni, és egy másik falat is, amelynek nekidől, ha gáz van, és éppen összeesni készül.
Úgy hívják A barát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése